09.00 - 17.00 u

Ma-Vrij of op afspraak!

Akerstraat 148

6417 BR Heerlen

06 547 276 96

info@bsbcrombag.nl

VERKOCHT Puth-Schinnen, Kerkweg 131-A

Omschrijving

Verkoop in collegiale samenwerking met Royworks Makelaardij te Sittard-Geleen

Uniek object – In de dorpskern van Puth gelegen woon-werkobject met een schitterend uitzicht over de landerijen. Het pand is nog gedeeltelijk zelf in te delen en geheel naar eigen smaak af te bouwen.
Perceelgrootte: ca. 1.900 m2.

OBJECT
Casco bedrijfsobject met af te bouwen bovenwoning.

BEGANE GROND
Entree met meterkastvoorziening. Bedrijfsruimte van 265 m² incl. ca. 25 m² kantoor, aparte ruimte voor kitchenette, toilet en berging. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheadpoort en twee aparte toegangsdeuren. In de gang bevindt zich de toegang tot de woonverdieping.

EERSTE VERDIEPING (ca. 156 m²)
Volledig af te bouwen bovenwoning bestaande uit ruime woonkamer met toegang tot de tuin en vrij uitzicht met mogelijkheid voor terras. Separate berging. Overloop met toegang tot apart toilet en badkamer. Twee ruime slaapkamers met grote raampartijen. Zolderverdieping.

LOCATIE
het object is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Puth met uitzicht over de aangrenzende landerijen. In de directe omgeving vindt men o.a. het Danikerbos en het Stammenderbos. Tevens is het pand gelegen nabij uitvalswegen richting o.a. Geleen, Sittard en Heerlen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een bestemmingsplan ‘Kernen’ voor deze locatie. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl.

PARKEERVOORZIENING
Dit object beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen omheind en afsluitbaar terrein en is bereikbaar via een eigen oprit vanaf de openbare weg.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU
Dit object wordt Casco opgeleverd.

ALGEMEEN
– erfdienstbaarheid van weg;
– fraaie uitstraling dankzij houten afwerking;
– hardhouten kozijnen
– dubbelglas.

BIJZONDERHEDEN
Dit bijzondere object biedt legio mogelijkheden voor het combineren van wonen op een schitterende locatie met het uitvoeren van uw werk of hobby. Ook geschikt als atelierruimte, grote garage etc. maar in ieder geval nog in te vullen naar uw eigen wensen.

Sluit de volledige omschrijving