09.00 - 17.00 u

Ma-Vrij of op afspraak!

Minister Ruystraat 6

6162 XK Geleen

046 - 475 78 00

info@bsbcrombag.nl

BEDRIJFSOBJECT, VERHUURD Maastricht, Stokstraat 24-26

Omschrijving

Omschrijving

TE HUUR · STOKSTRAAT 24 – 26 MAASTRICHT

Het centrum van Maastricht staat bekend om zijn variëteit aan winkels en speciaalzaken, horeca gelegenheden, evenementen en bezienswaardigheden. De Stadsdelen welke het centrum van Maastricht vormen zijn onder andere Wyck, Vrijthof, Onze Lieve Vrouweplein, Jekerkwartier, Stokstraatkwartier, Markt, Mosae Forum en Entre Deux, een bruisende stad waar het goed vertoeven is. Maastricht is na Amsterdam de populairste stad voor een citytrip binnen Nederland. En staat zelf in de top 10 steden van de Benelux met een bezoekersaantal van ca. 3 miljoen per jaar welke naar verwachting de komende jaren alleen maar zal stijgen bevestigd de aantrekkingskracht van Maastricht. Door de ligging aan de grens met België en Duitsland is Maastricht ook bij onze buurlanden een populaire winkelstad. Vele facetten bij elkaar opgeteld zorgde ervoor dat Maastricht werd uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. Dagje Maastricht zeker een aanrader en wellicht voor herhaling vatbaar!

ALGEMEEN
Het betreft hier een luxe en instapklare winkelruimte + souterrain met pantry, toilet, werkruimte/ opslagruimte met toegang tot het achter gelegen trappenhuis waar men toegang heeft via de achterzijde. De huidige huurder Leon Martens Fine jewellery and watches heeft Willy Vossen jewel and time gelegen aan de Maastrichter Brugstraat 11 – 13 te Maastricht overgenomen waardoor deze locatie beschikbaar komt voor een nieuwe huurder- gebruiker.

INDELING
Winkel ca. 67m² + Souterrain ca. 60m²

FRONTBREEDTE
De frontbreedte bedraagt ca. 8,40 meter.

PLAFONDHOOGTE
Onderkant plafond ca. 4,50 m

LOCATIE
De Stokstraat met onder andere damesmode: Liu Jo, Maria Tailor, Nikkie, Be One, Wolford, Purdey, Georgette mannenmode Maison Louis, heren en dames For All Mankind, Schoenen Shoebaloo en nog veel meer….

BIJZONDERHEDEN
Stijlvolle winkelruimte met een hoogwaardig afwerkingsniveau.

PARKEREN
In de directe nabijheid ca. 300m bevindt zich de parkeergarage Onze Lieve Vrouwe.

GEBRUIK
Detailhandel